RSS
Language:

Akosta på engelsk!

This entry was posted on Jan 30 2011

Hejsa læser
Som du måske har opdaget, har vi tilføjet en mulighed for at skifte til engelsk oppe i højre hjørne under vores RSS feed. Det betyder selvfølgelig at vores sider også snart vil kunne læses på engelsk, men vi vil dog ikke love hvor lang tid det tager inden de er oversat – uni skal trods alt passes imens ; )
Vi har diskuteret hvor vidt fremtidige indlæg vil blive på både dansk og engelsk eller kun på engelsk, da det tager væsentligt længere tid at vedligeholde to sprog, men vi er ikke kommet frem til en afgørelse endnu. Hvis du har nogle kommentarer til dette er du selvfølgelig meget velkommen til at lægge en kommentar : )


2 Responses to “Akosta på engelsk!”

  1. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!


  2. Hi “Vehicle Movers”
    We don’t seem to be able to find a function which allows us to remove you – are there no option available (in the same place you added yourself) that lets you remove yourself?


Post a Comment