RSS
Language:

Music Cubes kursus

This entry was posted on Jan 30 2011

Så er der nyheder omkring Music Cubes‘ fremtid!
Vi har taget imod et tilbud om at oprette et kursus omkring Music Cubes i samarbejde med to af vores forelæsere; Erik Grönvall og Marianne Graves Petersen. Kurset tager udgangspunkt i vores projekt og lader os arbejde videre på dette i den retning vi finder mest interessant. Vi er pt. i gang med at undersøge relevante forskningsområder og domæner for Music Cubes for at lave en kursusbeskrivelse og work plan for kurset, som kommer til at ligge i Q4 på dette år. Resultatet af kurset bliver en videnskabelig artikel, men vi har endnu ikke besluttet os for den mest relevante konference at indsende til, da det afhænger meget af litteraturen vi vælger at inddrage. Som en del af kurset vil vi opdatere denne blog med nyheder omkring vores arbejde – så følg gerne med i vores fremgang der forhåbentlig starter inden Q4 : )

Post a Comment