RSS
Language:

RHoK!!

This entry was posted on Dec 08 2010

Vi donerede sidste weekend (d. 04/12 og d. 05/12) al vores tid og kompetencer til velgørenhedsarrangementet RHoK, som blev afholdt i INCUBA science park ved Katrinebjerg (http://rhok.dk/) og blev arrangeret af den lokale organisation; UNITY (hvilket de havde klaret rigtig godt!). RHoK står for Random Hacks of Kindness med undertitlen: Hacking for Humanity (http://www.rhok.org/). Akosta mf.* valgte, i samarbejde med Danske Røde Kors at fokusere på hvordan man kan gøre planlægning og vidensdeling i katastrofeområder mere overskueligt (http://wiki.rhok.org/Mapping).
Ud fra casebeskrivelsen og løbende kommunikation med repræsentanter fra Danske Røde Kors kom vi op med et koncept, der kan ses på følgende video:

Selve konceptet blev hurtigt “prototyped” vha. Google Maps API v 3.0, JS, jQuery, JSON, Java Servlets. Her ses et billede fra prototypens interface:

*Vi arbejdede sammen med:
Isak Nuur, Nis Bjørn, Frederik Larsen

Sammen med et andet team opnåede vi en tredjeplads i den venskabelige konkurrence som skulle motivere de deltagende – men det handlede selvfølgelig mest om at være med for at gøre en god gerning og redde verden 🙂
What a nice way to spend a weekend
RHoK on!

Post a Comment